У петак идемо на ноге екипи која се једина може похвалити да нам је прошле сезоне откинула свих шест бодова и на тај начин распршила снове да можемо бар до баража за Српску лигу. Тврде, да  су ове године још јачи! Прича се да су покупили све играче који вреде у том крају Србије а који нису били интересантни лидеру Српске лиге Колубари из Лазаревца. Оно што се сигурно зна је да нам предстоји све, само не лако гостовање.

Шта ово гостовање чини једним од најтежих у Зони? Да ли  чињеница да се игра у, па можемо слободно рећи, специфичним условима? Кад кажемо специфични услови мислимо пре свега на термин одигравања утакмице и проблематичну видљивост на терену. Мислимо на, врло често недовољно ошишану траву на самом терену. Такође мислимо и на поприлично ужарену атмосферу, на, као ретко где, попуњеним трибинама. Све ово, без обзира што може бити отежавајућа околност за гостујуће екипе, представља својеврсни спектакл који несумњиво доприноси атрактивности такмичења и никако га не треба пропустити. Када се томе дода неоспоран фудбалски квалитет домаћина, постаје јасно зашто се ретко ко може похвалити да је лако однео бодове из Црљана.  Нису отворили сезону у складу са очекивањима. Оклизнули су се у првом колу на домаћем терену против комшија из Вреоца. Неуиграност нових играча или комшијски инат, али једва су ишчупали бод у последњим минутима утакмице. На гостовању у Батајници нису разочарали али нису ни импресионирали и још једном су поделили бодове са противницима. Пред утакмицу прошлог кола најавили су почетак победничког низа и нису слагали: савладали су екипу Торлака са 5:2. Следећи у том низу би требало да будемо ми. Ипак и ми се нешто питамо, и када је реч о победничким низовима имамо штошта рећи.

Три везане победе дају за право да се са оптимизмом крене пут Црљана. Проблема има, али нећемо о њима сада. Сада бринемо само о низовима. Да ли ћемо ми у њихов, или они у наш видећемо у петак након последњег судијског звиждука. Да ли ћете присутвовати томе ваша је одлука. Ми ћемо свакако бити тамо!

Петак 07.09.218. у  19:30 Стадион ТЕК Слоге у Црљанима.