Турбулентна недеља је иза нас. Након прошлонедељног ремија против Хајдука и одласка тренера Ђурића, као лек је дошла победа од 4:2 у купу над екипом Дунава из Великог Села. На клупи је дебитовао Иван Ђуровић, који је са тимом већ одрадио пар тренинга, и којем је утакмица одлично послужила да се још боље упозна са играчима. Користимо ову прилику да му још једном пожелимо добродошлицу у клуб са надом да ће сарадња бити дуга и успешна. Први следећи корак је у суботу.

Ако на неком гостовању треба тражити три бода, ако је веровати статистици, за то нема боље прилике од гостовања у Сопоту. Све три утакмице ове сезоне домаћи играчи су завршили без постигнутог гола, што им је било довољно за освајање само једног бода. Цео плен из Сопота однели су ОФК Младеновац и Борац из Лазаревца, док су играчи БСК-а из Батајнице морали да се задовоље поделом бодова. Ипак, треба бити опрезан, јер се ни гости нису надавали голова, па је тако, у три утакмице пало укупно два гола.

Са статистиком на нашој страни или не, игре и форма коју смо приказали у претходна три кола не дозвољавају нам да претимо било коме. Ипак, то не значи да не можемо јасно и гласно рећи да идемо у Сопот по три бода. Време је!

Субота 29.09.218. у  15:30 Стадион Парк вукова у Сопоту.