Нови викенд и нови изазов пред нашим играчима. У госте нам долазе комшије из Кумодража. Екипа Торлака се не може похвалити да је имала превише успеха у међусобним дуелима, али на крилима прошлонедељне победе против фаворизоване екипе из Сремчице сигурно се неће предати без борбе. Своју шансу виде у чињеници да су наши момци надиграни и заслужено поражени у прошлом колу у Црљенима. Свој оптимизам заснивају на нади да су самопоуздање и морал наше екипе значајно уздрмани.

Чињеница је да је утисак да су сви помало разочарани након пораза у прошлом колу. После одличних игара у прва три кола, чини се да су амбиције расле и више и брже него што је требало, самим тим је и разочарање након пораза било веће него што треба. Људски је то и треба разумети свакога ко се тако осећао одмах након утакмице, али зар је реално очекивати да екипа не доживи ни један пораз? Биће их још то је сасвим сигурно, али биће их и код других екипа. Ко су буде брже опорављао од њих имаће веће шансе за висок пласман и само о томе треба бринути, како помоћи екипи да се брже опорави од пораза.

Ми смо одлично тренирали целе недеље, одиграли смо и једну пријатељску утакмицу и остварили победу. Заиста нема разлога да сумњамо у екипу и да верујемо да је један пораз могао да поремети атмосферу и угрози победнички менталитет ове одличне групе момака. Пред нама су две утакмице које играмо пред нашим навијачима и на нашем терену, две утакмице против јаких али не и непобедивих екипа, и две утакмице којима се, сви се надамо, враћамо на победничку стазу.

Прва од њих је у суботу.

Субота 15.09.218. у  16:00 Стадион ФК Лештана.