Компликују се ствари у Зони. После пет одиграних кола јасно је да нас очекује веома занимљива и крајње неизвесна сезона. Чини се да су сви клубови који се такмиче ове године, изузимајући пар њих са самог дна табеле, кадри да победе било кога од противника, али исто тако и да изгубе од њих.  Ни ФК Хајдук, који нам ове суботе долази у госте, није изузет од тога.

Клуб са Лиона од почетка сезоне игра по систему топло-хладно. Победи кући незгодне госте из Медошевца, па ремизира У Лазаревцу. Тесно победи кући Турбину па разочара у Батајници и на крају се „врати из мртвих“ против одличне ТЕК Слоге. Оно што прво пада у очи је да се на њиховим утакмицама највише тресу мреже (скоро пет пута по утакмици у просеку), као и то да су екипа која се никада не предаје. У првом колу су имали чудесан преокрет од 0:3 до 4:3, а у прошлом су после 0:2 стигли до 2:2 против ТЕК-а. Поред несумњивог вољног момента то свакако не би могли без одличне физичке спреме, што само значи да је пред нама још једна изузетно захтевна утакмица са пуно трчања.

А шта у таквој утакмици можемо очекивати од наших момака? Евидентно је да је тим у лошем ритму, две утакмице без постигнутог гола, без препознатљиве игре и што је најгоре, чини се и без самопоуздања. Јасно је да је проблем у глави, јер није могуће да екипа одједном заборави да игра, да заборави да даје голове.  Исто тако није могуће ни да то стање траје у недоглед. Кад-тад ће престати да сумња и кад-тад ће опет почети да верује да може добити свакога. А кад се то деси, доћи ће и голови. Јер када екипа зна да игра, а наша зна, питање је тренутка када ће опет проиграти. Ми се надамо већ у суботу!

Субота 22.09.218. у  15:30 Стадион ФК Лештана.